Hitta till oss

Västertorps scoutkår

Vasaloppsvägen 42
129 04 Stockholm

Kontakta oss gärna!

 

Spårarna

Nina Arwidson är avdelningsledare för spårarna på avdelningen Fåglarna. Du kan maila till Nina på ninaarwidson@telia.com.
Fåglarna har sina möten på måndagar.

Kim Hallberg är avdelningsledare för spårarna på avdelningen Småkrypen. Du kan  skicka ett mejl till kimberly.runa@gmail.com.
Småkrypen har sina möten på torsdagar.

Upptäckarna

Carlos Gomez är avdelningsledare för upptäckarna på avdelningen Dvärgarna. Du kan skicka ett mejl till grantiger@hotmail.com.
Dvärgarna har sina möten på onsdagar.

Gillis Åkesson är avdelningsledare för upptäckarna på avdelningen Jättarna. Du kan ringa Gillis på  070-788 64 78 eller skicka ett mejl till gillis.akesson@telia.com. Jättarna har sina möten på tisdagar.

Äventyrarna

Fredrik Boegård är avdelningsledare för äventyrarna på avdelningen Pionjärerna. Du kan ringa Fredrik på 070-733 70 63 eller skicka ett mejl till fredrik@boegard.se. Pionjärerna har sina möten på tisdagar.

Utmanarna

Elis Johansson är avdelningsledare för utmanarna på avdelningen TippiHippi. Du kan ringa till Elis på 070- 234 10 33 skicka ett mejl till elisjohansson@telia.com. TippiHippi har sina möten på onsdagar.

Rover

Kårens roovergrupp heter betongscouterna och leds av Jonna Sundh och Jan Carlos Gomez. De kan nås genom att skicka ett mejl till jonnasundh@gmail.com eller jan.carlos.gomez@gmail.com